Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові урочисто відкрили Інститут постійної формації духовенства Львівської архиєпархії ім. Патріарха Йосифа Сліпого

3 жовтня 2006 року у реколекційному будинку Львівської архиєпархії, що у смт. Брюховичі Львівської області відбулося урочисте відкриття Інституту постійної формації духовенства Львівської архиєпархії ім. Патріарха Йосифа Сліпого.
Розпочався цей захід Молебнем до Богородиці, який відслужив Високопреосвященний Владика Ігор (Возьняк), архиєпископ Львівський у співслужінні о. Миколая Фредини, директора інституту та о. Петра Салагуба, протопресвітера Шевченківського протопресвітерату. Про це повідомив прес-секретар Львівської Архієпархії УГКЦ о. Олег Панчиняк.
Отець Миколай Фредина повідомив, що всі священики архиєпархії поділені на три групи і кожна група має визначені дні занять. Перша група буде вивчати Святе Письмо та моральну теологію, друга – пасторальну теологію та катехитику і третя – це священики, які мають наукові ступені вони будуть збиратися разом, щоб ділитися досвідом кожен у своїй ділянці.
Крім того, він просив усіх взяти активну участь у розроблені програми навчання. По закінченні навчання кожного року буде проводитися екзаменаційна сесія.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ