Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Здоров'я

У Львові в лікарні, яка приймає діток з COVID-19, протікає дах

У дитячій лікарні Першого територіального медичного об’єднання Львова, яка зараз приймає хворих на COVID-19 діток, протікає дах. З цього приводу лікарня звернулася до постійної комісії охорони здоров’я та соціального захисту Львівської міської ради, інформує Гал-інфо.

Сьогодні, 1 лютого, під час засідання комісії начальниця управління охорони здоров’я ЛМР Леся Кобецька пояснила, що увесь комплекс дитячої лікарні на вул Орлика потребує ремонту даху.

«Цього року були снігопади і зараз сніг починає танути. Відповідно виникає замокання приміщень і лікарня потребує заміни покриття даху. На ці потреби необхідно приблизно 4 млн грн. Будь-які ремонтні роботи у лікарні потребують в першу чергу заміни покрівлі», - сказала Леся Кобецька.

Як зазначив голова медичної комісії Валерій Веремчук, цього року необхідно робити акцент не лише на лікарні швидкої допомоги, але й на інших лікарнях, які входять до Першого ТМО.

«Дитяча лікарня дійсно потребує ремонту приміщень, але їх немає сенсу розпочинати поки не буде вирішена проблема замокання даху», - наголосив Валерій Веремчук.

Він додав, що на сьогодні у бюджеті немає вільних коштів на заміну даху, але управління охорони здоров’я та департамент економічного розвитку має напрацювати проект ухвали, щоб якнайшвидше розпочати ці роботи.

Додамо, що сьогодні за результатами засідання міської комісії з надзвичайних ситуацій у міській дитячій лікарні збільшили кількість місць для пацієнтів з COVID-19 до 150. Досі їх у дитячій лікарні Першого територіального медичного об’єднання було 100.

Сьогодні у міській лікарні на Орлика лікується 96, а в обласній ще 102 дітей.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ