Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Війна з Росією

У Львові в Пункті Незламності плестимуть маскувальні сітки: охочих запрошують долучитись

У Пункті Незламності в Центрі Довженка (просп. Червоної Калини, 81) плестимуть маскувальні сітки для потреб військових.
Фото ілюстративне з відкритих джерел

Спільну ініціативу започаткували Львівський центр надання послуг учасникам бойових дій та Центр Довженка, передають у ЛМР. 

«Для цієї роботи дуже потрібна тканина: її бракує. Особливо потрібна тканина білого кольору – це для «зимового» варіанту маскувальної сітки. І, звісно, дуже потрібні робочі руки. Тому просимо усіх небайдужих приходити до нас на сіткоплетіння або приносити білу тканину», – розповіли організатори.

Маскувальне покриття для військових можна плести у зручний час. Усіх зацікавлених осіб щодо участі у плетінні просять звертатись за телефоном: 067 284 10 21.

У пресслужбі міськради також нагадають, також, що у Пунктах Незламності проводять різні заходи. Зокрема, у Пункті Незламності, що у Центрі Довженка, відбувся тренінг з домедичної допомоги. Якщо будуть запити від львів’ян, то такі ж тренінги планують проводити й надалі.

Також фахівці Львівського міського центру соціальних служб започаткували серію тренінгів з психологічної підтримки. Вони відбуваються у Пункті Незламності, що в палаці культури ім. Гната Хоткевича (вул. Кушевича, 1). Тренінги відбувають щочетверга з 17:00 до 18:00 год. До групи психологічної підтримки можуть долучитися усі охочі.

Крім того, ознайомчі відвідини у Пункти Незламності для людей літнього віку організували фахівці Львівського міського територіального центру соціального обслуговування. Людей у поважному віці ознайомлюють із Пунктами Незламності та їх можливостями. Тобто літні львів’яни знатимуть, де найближчий пункт, що у ньому можна зігрітися і випити чаю, що там є змога зарядити телефон.

Довідкові контакти «Гарячої лінії» з питань Пунктів Незламності: 050 555 44 61; 032 297 58 80. Міські Пункти Незламності можна знайти на інтерактивній мапі. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ