Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

У Львові в жовтні відкриється виставка, присвячена рекламі та медіа

У Львові відкриється виставка, присвячена рекламі та медіа, — повідомила координатор проекту Агентство Маркетингу та Розвитку Наталя Коваль. За її словами, перша спеціалізована виставка «Реклама & Медіа 2006» відбудеться у нашому місті 4-6 жовтня. Метою виставки є популяризація творчих досягнень вітчизняної та світової реклами, підвищення професійного рівня реклами та просування її на рекламному та медійному ринках. Організатори виставки мають на меті підвищити престиж реклами як самостійного виду творчої діяльності, підтримати розвиток творчих починань у цій сфері та розвиток рекламної культури споживачів.

 Тематичні експозиції першої спеціалізованої виставки «Реклама & Медіа 2006» включатимуть: технології, матеріали, комплектуючі та програмне забезпечення для виробництва рекламної і поліграфічної продукції, газети, журнали, радіо, телебачення, видавництва, рекламні агентства, зовнішня реклама, рекламно-сувенірна продукція, директ-маркетингові технології, PR-технології та послуги, поліграфічні послуги та рекламно-поліграфічна продукція тощо.
У рамках роботи виставки планується насичена програма заходів: семінари, конференції, майстер-класи, обмін думками з колегами з актуальних питань на круглих столах.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ