Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові вдруге оголошено конкурс підтримки україномовного книговидання

До 30 березня у Львові триває конкурс підтримки україномовного книговидання. Такий конкурс у Львові оголошений вдруге у Львові. Львівська міська рада надає фінансову підтримку на видання україномовної книжкової продукції. Одержувачі фінансової підтримки визначаються на конкурсній основі.
Минулоріч за підтримки Львівської міської ради було видано 15 україномовних книжок. Загалом подавалось 121 книговидавничих проектів. В жанровій тематиці минулорічних проектів – переможців переважали книги про Львів, література для дітей та підлітків, історична література та поезія.
Заявки на участь у конкурсі приймаються до 30 березня 2009 року. Конкурс триває 55 календарних днів з моменту оголошення. Заявки, подані на конкурс, розглядаються конкурсною комісією з питань розгляду книговидавничих проектів (надалі – конкурсна комісія) впродовж 20 календарних днів після закінчення терміну подання заявок.
Організатором конкурсу є управління культури і туризму Львівської міської ради. Про це повідомила прес-служба Львівської мерії.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ