Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові працюють 4 евакуатори

У Львові від 12 жовтня працюють 4 евакуатори. Евакуатори працюють цілодобово та не лише у центральній частині міста. По це сьогодні, 19 жовтня, під час брифінгу «Примусове переміщення транспортних засобів на спеціальний майданчик: підстави» розповів начальник управління "Муніципальної дружини" Львівської міської ради Юрій Діль.

"9 жовтня  виконком ЛМР ухвалив рішення передати 4 евакуатори з балансу "Львівелектротранс" на баланс ЛКП  "Муніципальної дружини". Відтак, від 12 жовтня ці евакуатори працюють на вулицях міста", - зазначила Мар'яна Комар, юрист ЛКП "Муніципальна дружина".

"Згідно з  наказом про порядок переміщення евакуатором транспортних засобів, ціна така: якщо автомобіль до 2 тонн – 600 грн (без ПДВ), 2-3 тонни – 700 грн (без ПДВ). Що стосується перебування авто на штрафмайданчику, то  до 7 діб ціна становить 120 грн/доба, усі наступні – по 20 грн", - прокоментував Юрій Діль.

"На місці, де був автомобіль, буде спеціальна інформативна наліпка. На ній зазначатиметься причина евакуації, номер авто та номери телефонів, щоб з'ясувати місце перебування транспортного засобу", - наголосила Мар'яна Комар.

За словами директора державного підприємства МВС України «ЛЬВІВ-ІНФОРМ-РЕСУРСИ» Євгена Візного, штрафмайданчик є на вул. Конюшина, 13.  Спеціальна стоянка розрахована на 157 автомобілів. Також задля зручності оплати можна розраховуватися як готівкою, так і карткою.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ