Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові відбудеться Фестиваль екстремального туризму та спорту

17-18 квітня у місті Львові відбудеться загальноміський Фестиваль екстремального туризму та спорту, –повідомила прес-служба Львівської міської ради.

 

Метою цього проекту є популяризація рекреаційної зони Погулянка, демонстрація і знайомство львів'ян з дитячими спортивними секціями, що функціонують у Львові, промоція внутрішнього туризму та знайомство з різними видами екстремального туризму (зокрема водного, пішого, вело- та автотуризму).

 

 

Згідно з програмою фестивалю, 17 березня з 13.00 до 18.00 відбуватимуться перегони між львівськими компаніями, держустановами за звання найсильнішої, а 18 березня з 11.00 до 17.00 між собою змагатимуться школярі на спортивно-туристичних трасах, відбуватимуться показові виступи спортивних секцій тощо.

 

«Основне завдання заходу - пропагувати здоровий спосіб життя. Під час цього спортивного свята львів'яни матимуть можливість взяти активну участь в туристській програмі свята: в слаломі на катамаранах, фігурному вело-водінні, скелелазінні, водінні ^§вадроцикла, переправах через яри і водні перешкоди тощо. З усіх цих видів спорту ^відбуватимуться безкоштовні майстер-класи для тих, хто хоче навчитися вести активний спосіб життя», - зауважує один зі співорганізаторів Фестивалю екстремального туризму та спорту Тарас Білошицький.

 

Водночас, за словами начальника управління молоді, сім'ї та спорту Юрія Наконечного, усіх, хто завітає на свято спорту матимуть можливість весело та цікаво провести вільний час та отримати якомога повнішу інформацію про міські спортивні секції та спортивні заклади, поспілкуватися як з інструкторами, так і з вихованцями, почути думку професіоналів.

 

«Ще однією родзинкою Фестивалю екстремального туризму та спорту буде кінозал під відкритим небом - по закінченню змагальної програми всі, кому адреналін заважатиме спати зможуть переглянути фільми, про рекреаційні можливості Українських Карпат», - каже Тарас Білошицький.

 

Організаторами Фестивалю екстремального туризму та спорту у Львові є ЛМГО ТСК «Манівці», ЛМГО «Федерація спортивного туризму», Центр творчості дітей та юнацтва Галичини, управління молоді, сім'ї та спорту Львівської міської ради.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ