Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові відбудуться концерти присвячені ювілею Володимира Івасюка

З нагоди 70-річчя від дня народження видатного українського поета та композитора Володимира Івасюка у Львові відбудеться серія концертів. Про це повідомляє прес-служба ЛМР.

"Творчість Івасюка не втрачає своєї актуальності і сьогодні. 4 березня Володимиру Івасюку виповнилося б 70, та його пісні залишаються актуальними і сучасними. У піснях композитора — глибокий зміст, а ще — геніальний та актуальний урок не лише для старшого покоління, але й для молоді про те, як потрібно любити та оберігати свій народ та свою культуру.

На концертах лунатимуть відомі та маловідомі твори композитора, у традиційному та сучасному виконаннях", — розповідають організатори.

Концерт "ПРОЕКТ ІВАСЮК 70" відбудеться 18 березня у Львівському національному академічному театрі опери та балету.

В концертній програмі ІВАСЮК зазвучить в стилях rock, jazz, ethno, pop, classic у виконанні: MANU & KATYA CHILLY; ROCKOKO; BRIA BLESSING & SHOCKOLAD; ПІККАРДІЙСЬКА ТЕРЦІЯ.

Концерт "ІВАСЮК НАЗАВЖДИ" відбудеться 5 березня у Львівському театрі ім. Марії Заньковецької.

В концертній програмі візьмуть участь: Оксана Муха, Ірина Доля, Олег Лановий, Вікторія Ященко, Ольга Верхоляк; у супроводі заслуженої академічної капели України "Трембіта".

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ