Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові відбудуться "різдвяні читання" з імунології та алергології

9-10 грудня у Львові відбудеться X міжнародна конференція з імунології та алергології у Львові "COVID-19, long–COVID-19, постковідний синдром: їх багатоликість та імунні порушення".

Про це інформує пресслужба ЛМР.

У конференції візьмуть участь завідувачі, викладачі профільних кафедр/курсів, лікарі-імунологи, алергологи, дитячі імунологи, дитячі алергологи, сімейні лікарі, педіатри, терапевти, інфекціоністи, епідеміологи, ревматологи, пульмонологи,  кардіологи, неврологи, дерматологи, оториноларингологи, офтальмологи, трансплантологи, хірурги, акушер-гінекологи, репродуктологи, психіатри, реабілітологи, лікарі лабораторної діагностики, медичні сестри та молоді вчені.

Робочі мови конференції: англійська та українська. 

У рамках конференції будуть прочитані лекції міжнародними експертами з Великобританії, Італії, Німеччини, Австрії, США, Швейцарії, Польщі, Індії, а також провідними вченими та експертами МОЗ та ДЕЦ України, проведено симпозіуми, майстер-класи, практикуми, круглі столи, дискусії.

У програмі передбачені два планерні засідання на теми:

  • Виклики SARS COV2 та науково-практична медицина для імунокомпроментованих пацієнтів
  • Інноваційні імунологічні розробки для практичної медицини

Детальніше на сайті конференції: https://rizdvjani.chytannja.lokdc.lviv.ua/

Організатори заходу – Українське товариство імунологів, алергологів, імунореабілітологів, Львівський національний медичний університет імені Данила Галицького, Лікарська комісія Наукового товариства імені Шевченка.

Конференція відбувається за підтримки Львівського конференц-бюро та дофінансовується в рамках Програми «Пакет підтримки розвитку конференц-індустрії у Львові».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ