Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові відбудуться тематичні зустрічі з експертами у 4 сферах: економіці, культурі і туризмі, праві та ІТ-сфері

Львівська міська рада та Асоціація фахівців з управління людськими ресурсами спільно з Студентською радою міста Львова уже вдруге запрошує студентство та викладацький склад на тематичні зустрічі з експертами сфери управління персоналом та успішними компаніями. Вони відбуватимуться протягом кількох днів, 18-22 лютого, в приміщенні центру міської історії Центрально-Східної Європи за адресою: вул. акад. Богомольця, 6. Початок о 16 годині. Повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Організатори об`єднали представників чотирьох цікавих для молоді та міста напрямів: економіка, культура і туризм, право та ІТ-сфера. Тематичні зустрічі відбудуться за таким графіком:

18 лютого - блок «Культурно-туристичний»,

19 лютого - блок «ІТ-напрям»,

20 лютого - блок «Економічний»,

21 лютого - блок «Право».

«Сподіваємось, форма публічного обговорення – буде поштовхом до відкритої та цікавої дискусії учасників з рівними правами. Це стане початком низки подібних заходів, тематику яких буде задано під час кожного з запланованих зустрічей», - каже Іван Попович, студентський мер Львова.

Відбір учасників заходу зі сторони студентства буде відбуватись за результатами написаного мотиваційного листа, - повідомляють організатори. Мотиваційний лист слід заповнювати при реєстрації.

«Цього року ми запропонували учасникам при реєстрації написати невеликий мотиваційний лист, адже саме він дасть відповідь роботодавцям на питання, чому саме Ви повинні потрапити на даний захід та претендувати на посаду у одній з компаній учасників. Мотивації, як правило, є прямо пов’язаними з Вашим так званим професійними перспективами, адже це Ваші довгострокові плани на майбутнє в професійній сфері», - каже Галина Бордун, начальник відділу кадрів ЛМР.

Якщо Ви представник бізнес організації - анкета реєстрації -http://bit.ly/XUgFmr. Якщо Ви представник студентства або ж представник ВНЗ(викладацький склад) анкета реєстрації - http://bit.ly/XUgOWO.

Додаткову інформацію можна отримати у відділі кадрів ЛМР за тел. 297-57-59 (Марта Завербна) або за електронною адресою [email protected].

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ