Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові відбудуться відбіркові тури ІІІ Молодіжного фестивалю-конкурсу «Шевченко-Фест»

У Львові 21 та 22 травня 2010 року відбудуться відбіркові тури ІІІ Молодіжного фестивалю-конкурсу «Шевченко-Фест», нагородження переможців та завершальний гала-концерт – 23 травня. Молодих, талановитих, креативних людей віком від 14 до 35 років запрошують взяти участь в конкурсі, приуроченому до 149 річниці перепоховання Тараса Шевченка в Каневі. Фестиваль пройде за підтримки Львівської міської ради. Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

 

Конкурс відбуватиметься у таких номінаціях: сучасна пісня на слова Тараса Шевченка або на шевченківську тематику, малюнок, фотографія, авторська поезія та проза на шевченківську тематику, театральна постановка на шевченківську тематику.

 

Організаторами Фестивалю-конкурсу є ЛММГО «Молодіжне Об'єднання «ГРАНІТ», ЛММГО «Студентське братство Львівської політехніки» та Палац культури ім. Гната Хоткевича. Фестиваль проходить в рамках проекту «Здобули незалежність – розбудуємо державу» під егідою управління сім'ї та молоді Львівської обласної державної адміністрації. 

        

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ