Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Культура  |  Спорт

У Львові відбудуться змагання з танцювального спорту «Срібний Едельвейс 2016»

У Львові відбудуться 28 Міжнародні, Всеукраїнські рейтингові змагання з танцювального спорту «Срібний Едельвейс 2016». Про це Гал-інфо повідомили в прес-службі Львівської міської ради.

9 квітня у танцювальному залі СК "Грація" на території торгівельно-розважального комплексу "Південний" (вул. Щирецька, 36) відбудуться 28 Міжнародні, Всеукраїнські рейтингові змагання з танцювального спорту «Срібний Едельвейс 2016».

На змаганнях будуть представлені учасники з усіх областей України. За попередньою реєстрацією очікується участь 1200 спортсменів та 2000 глядачів.

«Чудово, що така значна кількість учасників, які візьмуть участь у цих змаганнях. Танці – це один із тих видів спорту, який стимулює до зростання загальнолюдської культури поведінки та морального росту рівня нашого сучасного суспільства», - зазначив Володимир Шнайдер, начальник управління молоді, сім’ї та спорту ЛМР.

Як зазначають організатори, метою проведення цих змагань є подальший розвиток і популяризація спорту в області, підвищення рівня майстерності спортсменів та виявлення кращих спортсменів для участі у чемпіонатах та кубках України із танцювального спорту. Та, перш за все, це популяризація і залучення до занять таким прекрасним видом спорту, як танці.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ