Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Здоров'я

У Львові відбулась медична нарада

Сьогодні, 21 червня, у Львові відбулась нарада заступників головних лікарів з медсестринства, головних (старших) медсестер ЛПЗ області. Про це повідомляє прес-служба головного управління охорони здоров'я Львівської ОДА.

Нараду відкрила головний позаштатний спеціаліст ГУОЗ ЛОДА з медсестринства Наталія Галапац.

З вступним словом про організацію роботи медсестринської служби області виступив начальник ГУОЗ ЛОДА Сергій Федоренко. Він наголосив на здійсненні заходів щодо організації роботи медсестринської служби ЛПЗ області, а також на необхідності забезпечувати виконання медичними сестрами ЛПЗ тимчасових Стандартів роботи медсестер.

Про інфекційний контроль, інфекційну безпеку в роботі медичних сестер, а також роль медичних сестер у профілактиці внутрішньо лікарняних інфекцій розповіла завідувачка відділом епідеміології обласної СЕС, головний позаштатний епідеміолог ГУОЗ ЛОДА Наталія Тімко. Головний спеціаліст відділу державного контролю у сфері обігу лікарських засобів та медичної продукції Державної інспекції з контролю якості лікарських засобів у Львівській області Мирослава Шевчук доповіла про контроль якості та умови зберігання лікарських засобів у ЛПЗ.

Інформацію про інновації в госпітальній гігієні представив директор компанії «Лізоформ медікал» Олег Ковальський.

Підсумки наради та інформацію про роботу медсестринської служби області за 6 місяців 2011 року, а також завдання та перспективи підвела Наталія Галапац. Зокрема, вона зазначила, що за цей період службою проведені науково-практичні семінари «Управління якістю роботи мед сестринської служби в закладах охорони здоров’я» на базі ЛПЗ області. В семінарах прийняли участь понад 120 медсестер, які одержали сертифікати ГУОЗ ЛОДА.

В травні були проведені урочисті святкування Міжнародного дня медичної сестри. З цієї нагоди в ЛПЗ області пройшли конкурси професійної майстерності медсестер, а також за 6 місяців були проведені виїзди в 12 ЛПЗ області.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ