Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові відбувся 4-денний курс «PowerFactory» щодо моделювання мережі електротранспорту

Із 29 вересня до 2 жовтня на території тролейбусного депо ЛКП «Львівелектротранс», за підтримки Міжнародної фінансової корпорації Світового банку, відбувся навчальний чотириденний курс «PowerFactory» для спеціалістів служби енергопостачання, а також технічного відділу підприємства. Про це повідомили у пресслужбі ЛМР.

Навчання стосувались спеціально призначених систем для електропостачання трамваїв та тролейбусів м. Львова, впроваджених Австрійським інститутом технологій (АІТ). Під час курсу фахівці «Львівелектротранс» отримали інформацію щодо роботи з мережевою моделлю, аналізу енергетичного потоку та напруги в системі, а також дізнались про дослідження можливості майбутнього розширення мережі й звітування про результати.

Для кращого засвоєння теоретичних й практичних навичок, 4-денний курс «PowerFactory» поділявся на 7 тем, а саме:

  • моделювання силового обладнання;
  • представлення мережі;
  • управління даними, зокрема експлуатаційними сценаріями та змінами в мережі;
  • аналіз потокорозподілу;
  • квазідинамічна симуляція з часовими графіками;
  • результати та звітність.

Також експерти АІТ провели окрему факультативну сесію, під час якої фахівці «Львівелектротрансу» мали можливість отримати відповіді на усі запитання. До участі в курсі від міжнародних партнерів долучились: заступник начальника служби енергогосподарства — Роман Харівський, начальник 2 району ККМ- Іванна Дуць, інженер з комплексної автоматизації та телемеханіки 1 категорії- Олег Малець, майстер тягових підстанцій 2 групи- Олег Дуць, а також інженер 1 категорії- Роман Кульков.

Навчання завершились презентацією мережевої моделі та її головних характеристик, до якої долучилися також директор ЛКП «Львівелектротранс» Андрій Свищо, головний інженер комунального підприємства Володимир Ковалів та керівник групи реалізації проектів МФО Ірина Іванишин.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ