Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові відкрили молодіжний центр "Young Dovzhenko"

Молодіжний центр "Young Dovzhenko" запрацював сьогодні на Сихові у "Центрі Довженка", що за адресою просп. Червоної Калини, 81.
фото - пресслужба ЛМР

Про це інформує пресслужба ЛМР.

У цьому центрі проводитимуть лекції з відомими людьми, організовуватимуть книжкові та дебатні клуби, навчатимуть, як ефективно управляти проєктами, розбиратимуть, що таке соціальне підприємництво та що потрібно, аби ним займатись. Відвідувачі матимуть доступ до коворкінгу, що працюватиме при центрі. Окрім цього молодь навчатимуть, як писати гранти, щоб перемагати, та навіть проведуть конкурс на найкращий проєкт із фінансовою винагородою на його втілення.

"Головне завдання запуску нашого центру – це зміцнення згуртованості, національної солідарності та зменшення вразливості внутрішньо переміщеної молоді. Ми підготували цікаві заходи, про які будемо повідомляти у наших соцмережах, і кожен охочий зможе долучитися до тієї події, яка їй до вподоби", –  говорить координаторка центру Андріана Іванишин.

Схожі молодіжні центри для інтеграції вимушено переміщеної та місцевої молоді окрім Львівської області, відкриють також у Закарпатській, Івано-Франківській та Чернівецькій областях.

Telegram-канал Молодіжного центру "Young Dovzhenko" – https://t.me/youngdovzhenko 

Facebook – https://www.facebook.com/dovzhenko.centre.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ