Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка  |  Cуспільство

У Львові відкрили торгово-розважальний центр KING CROSS LEOPOLIS

Сьогодні, 26 березня, у Львові відбулося відкриття найбільшого торгово-розважального центру в західній Україні KING CROSS LEOPOLIS.

  

На відкритті був присутній міський голова Львова Андрій Садовий, секретар ЛМР Володимир Квурт, депутати міської ради, підприємці.

 

Під час відкриття міський голова подякував інвесторам, які вклади десятки мільйонів у будівництво центру. За його словами, це район навпроти майбутнього стадіону до Євро-2012, тут заплановані торговельні, розважальні центри, житловий масив. Відтак, будівництво великого торгово-розважального центру означає розвиток міста.

 

Як повідомив представник інвестора Джанкарло Стейде, у будівнийцтво торгово-розважального центру вклали близько 90 млн євро. Львів був вибраний тому, що KING CROSS Group має схожі центри в Польщі, відтак, було простіше навчити працівників. Зараз тут працює близько тисячі осіб, планується, що згодом їх буде до 1400.

 

За словами представника інвестора, такий центр окупиться приблизнно через 15 років. Цьогоріч KING CROSS Group як девелоптер розраховує отримати прибуток у 9 млн євро. Загалом же, на думку Джанкарло Стейде, оборот магазинів торгово-розважального центру може скласти цього року 400-500 мільйонів євро.

 

Згодом у KING CROSS LEOPOLIS заплановане відкриття льодової арени, семи кінотеатрів, один з яких у форматі 3DIMAX, закладів харчування.

 

Нагадаємо, що проект «Торгово-розважальний  Центр King Cross LEOPOLIS»  реалізує спільне Українсько – Італійське підприємство. Засновник з Італійської сторони – компанія King Cross Group. Засновник з Української сторони – компанія Комфорт – Інвест.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ