Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові відкриють консультаційні пункти протидії гендерному насильству

У Львові відкриють консультаційні пункти протидії гендерному насильству — повідомив „Гал-info” Західноукраїнський центр „Жіночі перспективи”. Як повідомили в Центрі, з 25 листопада по 10 грудня міжнародна спільнота проводить кампанію „16 днів протидії ґендерному насильству”. Україна приєдналась до міжнародної кампанії у 2000 році, а вже у 2001-му ця акція вийшла на загальноукраїнський рівень.

У Львові „16 днів протидії гендерному насильству” підтримав ЗУЦ „Жіночі перспективи”, який з 6 грудня організовує точкові консультаційні пункти „Простір, вільний від насильства”. Таких пунктів у нашому місті буде шість: у Залізничній районній адміністрації, що вул. Виговського, 34, у Франківській РА, що на вул. Чупринки, 85, на приміському вокзалі, в торговому комплексі „Шувар”, що на пр.Червоної Калини, 36, у Центрі „Підліток та сім’я” на вул. Мазепи, 25, а також у Залізничному центрі зайнятості, що на вул. Хотинського, 1.
Пункти працюватимуть з 10.00 до 14.00.
 У консультаційному пункті можна буде отримати інформацію стосовно проблем домашнього насильства та механізмів захисту. Консультуватимуть спеціалісти Західноукраїнського центру „Жіночі перспективи” та інших партнерських організацій.


 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ