Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові відкриють навчально-реабілітаційний центр

Громадська організація Молодіжно-спортивно-оздоровчий клуб “Дивосил-здоров’я” створить у м. Львові навчально-реабілітаційний центр для дітей-інвалідів, хворих на церебральний параліч, а також для дітей з порушеннями психічного та фізичного здоров’я – повідомив відділ громадських зв’язків Львівської міської ради. 

За словами керівника організації Марії Шмигун, навчально-реабілітаційний центр буде створений для денного перебування дітей-інвалідів, хворих на церебральний параліч, а також дітей з порушеннями психічного та фізичного здоров’я. З 1997 року і дотепер організація працювала для дітей, що навчаються в загальноосвітніх школах.
“Зараз ми створюємо центр, де навчатимуться діти, які не можуть вчитись в школах. Відтепер з 9 до 17 год. проводитиметься навчання та реабілітація важких дітей і з 17 год. реабілітація для тих, хто відвідують школи”,  - зазначає в коментарі „Гал-info” Марія Шмигун.
Навчально-реабілітаційний центр розташовуватиметься в Будинку школяра по вул. Грінченка 4а і буде розрахований на 50 дітей. Працюватиме з дітьми близько 10 працівників, зокрема вчителі, соціальні працівники, спеціалісти з фізичної реабілітації. В центрі буде створено 4 відділення для дітей різного віку.
На реалізацію цього проекту міська рада виділяє 30 тис. грн., а Світовий Банк 150 тис. грн.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ