Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові відкриють „Схід-2006”

7 вересня 2006 року у Львові, у галереї Василя Пилип’юка, відбудеться відкриття підсумкової фотовиставки проекту „Схід-2006” — про це «Гал-info» повідомив львівський журналіст, фотограф, учасник проекту Ігор Маркін.
«Схід — 2006» — це чергова експедиція у рамках проекту «Вітер Свободи», — розповів Ігор Маркін. — Серед уже здійснених проектів «Вітру» — минулорічна мандрівка «Схід без Кордонів – 2005», під час якої ми відвідали такі країни, як Росія, Грузія, Вірменія, Південна Осетія, Нахічевань, Чечня, Азербайджан; зійшли на Ельбрус. У світ вийшла книга «Кожен день як останній», на сторінках котрої висвітлено пригоди, як цієї, так і попередніх наших мандрівок».
«Кожна із проведених нами експедицій має свою неповторну специфіку, — наголосив Ігор Маркін. — «Схід без Кордонів – 2004» мав на меті перевірити можливості вітчизняного автомобіля «Запорожець». Козак без проблем довіз нас до Китаю. В проекті 2005 року родзинкою мусило стати підкорення гірської вершини Дамаванд, проте посольство Ірану, не відкривши нам віз, внесло деякі корективи до загального плану. Географічним акцентом став Кавказ, а особливістю діяльності – журналістика (адже двоє професійних журналістів були його учасниками). Інтерв’ю із представниками влади республіки Південна Осетія, арешт учасників експедиції у Чечні, страйк вірменських меншин у Грузії, інтерв’ю з кордону Нагірного Карабаху, спілкування із міністром Туреччини із питань культури – це лише деякі теми репортажів, надісланих його учасниками».
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ