Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові відкриють центр правової допомоги громадянам з питань житлово-комунальних послуг

У Львові першого лютого розпочне роботу центр правової допомоги громадянам з питань житлово-комунальних послуг, діяльність якого буде організовувати громадська організація фонд «Право і демократія», – про це сьогодні, 29 січня, під час прес-конференції повідомив координатор проектів фонду «Право і демократія» Остап Тимчій.
 За його словами, важливою складовою роботи центру буде надання правової допомоги мешканцям будинків, котрі ухвалять рішення створити об’єднання співвласників багатоквартирних будинків. Метою створення такого центру є підвищити рівень надання житлово-комунальних послуг, сприяти наближенню комунального господарства Львова і населених пунктів Львівської області до світових стандартів у даній сфері. Одним із пріоритетів діяльності центру є покращення самоорганізації населення для вирішення проблем місцевого значення.
Центр правової допомоги з питань житлово-комунальних послуг прийматиме громадян щопонеділка, середи та п’ятниці з 15-ї до 19 год. за адресою: проїзд Крива Липа, 6.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ