Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові відзначать День працівників ЖКГ

З нагоди професійного свята Дня працівників житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення завтра, 20 березня, у Львові у театрі ім. М.Заньковецької відбудуться урочистості. За сумлінну працю на благо міста міський голова вручить нагороди найкращим працівникам галузі. Десять працівників отримають подяки та премії – по 1 тис. гривень. Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

 

Також ще 150 осіб також будуть відзначені преміями.

 

Нагадаємо, що раніше міський голова Андрій Садовий дав доручення головам районних адміністрацій відзначити найкращих працівників ЖЕКів, які відповідально поставилися до своїх обов'язків і добросовісно працювали у зимовий період.

 

Довідка.

 

День працівників житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення відзначається щорічно у третю неділю березня. Свято встановлено в Україні Указом Президента України 1994 р.

 

Основний професійний склад працівників: інженери, економісти, бухгалтери, слюсарі-ремонтники, слюсарі з ремонту газового устаткування, лаборанти хімічного аналізу, слюсарі-сантехніки, електромонтажники освітлювальних мереж, оператори котельні, ліфтери, малярі, штукатури, водії, озеленювачі, робітники з комплексного обслуговування будівель, прибиральники, двірники.

 

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ