Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові впровадять інноваційний освітній проект екологічного спрямування

Франківська районна адміністрація Львова спільно з колективами інноваційних навчальних закладів розпочинають українсько-голландський проект екологічного спрямування «Перші проліски». Цього тижня делегація з Нідерландів перебуває у Львові, щоб ознайомитись з навчальними закладами, які реалізовуватимуть проект та визначити план роботи на цей рік.
«Перші проліски» – це міжнародний освітній проект з екологічної освіти, що передбачає впровадження основ сталого розвитку в практику навчально-виховної роботи початкових і середніх шкіл України.
Проект реалізовуватимуть протягом двох років 2009-2011 рр. у навчальних закладах «Школа радості», НВК «Малюк», НВК ім. В. Стуса, СЗШ «Надія», СЗШ «Джерельце».
Проект розпочинається у Франківському районі Львова з подальшим охопленням інших шкільних установ міста та області. Другий етап проекту передбачає залучення шкіл Вінницької, Волинської, Закарпатської Луганської, Тернопільської, Сумської, Харківської, Черкаської, Чернівецької областей та АРК Крим. Про це «Гал-info» повідомили у прес-службі Львівської міської ради.
«Цей проект спрямований як на дітей, так і на батьків. Він передбачає підготовку та обмін навчальними матеріалами з колегами з Нідерландів, обмін делегаціями, організація тематичних семінарів, тренінгів для підвищення екологічної освіти», – зазначила заступник голови Франківської районної адміністрації з гуманітарних та організаційних питань Катерина Гороховська.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ