Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

У Львові виконком проголосував про виділення коштів учасникам АТО-ООС

Сьогодні, 30 квітня, виконавчий комітет Львівської міської ради підтримав рішення "Про надання одноразової матеріальної допомоги на вирішення соціальнопобутових питань учасникам антитерористичної операції/операції об’єднаних сил – мешканцям м. Львова", передає журналістка Гал-інфо.
Фото Олена Ляхович

Відповідно до ухвали міської ради від 23.04.2015 № 4520 “Про затвердження Програми про захист інтересів осіб, які захищали незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України і брали безпосередню участь в антитерористичній операції/операції об’єднаних сил, забезпеченні її проведення чи у здійсненні заходів із забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії Російської Федерації у Донецькій та Луганській областях, забезпеченні їх здійснення, а також членів сімей таких осіб“,

з врахуванням постанови Восьмого апеляційного адміністративного суду від 03.03.2020 у справі №1.380.2019.004351 за позовом до виконавчого комітету Львівської міської ради про визнання протиправним та скасування рішення, зобов’язання вчинити дії

виконавчий комітет вирішив:

1. Надати з міського бюджету м. Львова одноразову матеріальну допомогу на вирішення соціально-побутових питань у розмірі 100 000 грн. учаснику антитерористичної операції р. н., ідентифікаційний код , який проживає за адресою: .

2. Управлінню соціального захисту департаменту гуманітарної політики провести виплату учасникам антитерористичної операції/операції об’єднаних сил – мешканцям м. Львова відповідно до пункту 1 за рахунок коштів, передбачених у міському бюджеті м. Львова на 2020 рік за КПКВКМБ 0813242 “Інші заходи у сфері соціального захисту і соціального забезпечення“. Відповідальний: начальник управління соціального захисту департаменту гуманітарної політики.

3. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з гуманітарних питань. 

Фото ілюстративне

У Львові виконком проголосував про виділення коштів учасникам АТО-ООС

На Голосківському цвинтарі перепоховають тлінні останки з вул. Кольберта

Львів'янам, які мешкають на вул. Стецька та Фредра, дозволили зробити індивідуальне опалення

Львівський виконком засумнівався, чи дозволяти надбудову на вул. Героїв УПА, 73

Виконком ЛМР вніс зміни до міського бюджету Львова на 2020 рік

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ