Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Виконком ЛМР вніс зміни до міського бюджету Львова на 2020 рік

Сьогодні, 30 квітня, виконавчий комітет Львівської міської ради підтримав рішення "Про внесення змін до міського бюджету м. Львова на 2020 рік", передає журналістка Гал-інфо.
Фото ЛМР
Фото ЛМР
1/1

Згідно з додатком до проекту рішення "Зміни до розподілу видатків міського бюджету м. Львова на 2020 рік" можна зробити висновок про те, що кошти у розмірі 300 тисяч гривень перенаправили з "Програми цифрового перетворення міста Львова на 2016-2020 роки" на "Програму "Львівська інтегрована система обробки інформації".

1/3

Також з першого додатку "Зміни до доходів міського бюджету м. Львова на 2020 рік " видно , що у місто прийшли кошти з області. "Інші субвенції з місцевого бюджету 181 644 у тому числі за рахунок субвенції з обласного бюджету Львівської області на фінансування у 2020 році Програми проведення обласного конкурсу проектів місцевих ініціатив у Львівській області на 2020-2025 роки" - зазначено у документі.

«Відповідно до розпорядження Львівської ОДА передбачена субвенція в сумі 181,6 тис. грн. з обласного бюджету Головному управлінню Національної поліції у Львівській області на облаштування спецмайданчика для зберігання тимчасово затриманих транспортних засобів.

Також пропонуємо здійснити перерозподіл коштів. А саме пропонується збільшити видатки на 300,0 тис. грн. на Програму «Львівська інтегрована система обробки інформації» для забезпечення інформування населення м. Львова, м. Винники, смт. Брюховичі і смт. Рудне щодо епідемії (Covin-19) шляхом відправлення СМС повідомлень через операторів мобільного зв’язку, за рахунок зменшення видатків на Програму цифрового перетворення м. Львова на 2016−2020 роки", — доповів директор департаменту фінансової політики ЛМР Олег Іщук.

У Львові виконком проголосував про виділення коштів учасникам АТО-ООС

На Голосківському цвинтарі перепоховають тлінні останки з вул. Кольберта

Львів'янам, які мешкають на вул. Стецька та Фредра, дозволили зробити індивідуальне опалення

Львівський виконком засумнівався, чи дозволяти надбудову на вул. Героїв УПА, 73

Виконком ЛМР вніс зміни до міського бюджету Львова на 2020 рік

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ