Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На Голосківському цвинтарі перепоховають тлінні останки з вул. Кольберта

Сьогодні, 30 квітня, виконавчий комітет Львівської міської ради підтримав рішення "Про перепоховання на Голосківський цвинтар тлінних останків, виявлених під час проведення будівельних робіт на вул. О. Кольберга, 8", передає журналістка Гал-інфо.
Ілюстративне фото

Зокрема у рішенні зазначено, що Львівському комунальному підприємству “Виробничо-реставраційний комбінат обрядових послуг“ необхідно забезпечити проведення перепоховання на Голосківський цвинтар тлінних останків, виявлених під час проведення будівельних робіт на подвір’ї будинку № 8 на вул. О. Кольберга.

Відповідне рішення ухвалили, керуючись Законом України “Про поховання та похоронну справу“, вимогами ст. 6 ДСанПіН 2.2.2-02899 “Гігієнічні вимоги щодо облаштування і утримання кладовищ в населених пунктах України“, враховуючи звернення Галицького відділу поліції Головного управління Національної поліції у Львівській області від 08.01.2020 № 144/37/09-20 (зареєстроване у Львівській міській раді 14.01.2020 за № 1.7-1172-25) та наявність матеріалів судово-медичної експертизи тлінних останків, історичну довідку управління охорони історичного середовища від 07.02.2020 № 4-0004-509.

У Львові виконком проголосував про виділення коштів учасникам АТО-ООС

На Голосківському цвинтарі перепоховають тлінні останки з вул. Кольберта

Львів'янам, які мешкають на вул. Стецька та Фредра, дозволили зробити індивідуальне опалення

Львівський виконком засумнівався, чи дозволяти надбудову на вул. Героїв УПА, 73

Виконком ЛМР вніс зміни до міського бюджету Львова на 2020 рік

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ