Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Львів'янам, які мешкають на вул. Стецька та Фредра, дозволили зробити індивідуальне опалення

Сьогодні, 30 квітня, виконавчий комітет Львівської міської ради підтримав рішення "Про перепоховання на Голосківський цвинтар тлінних останків, виявлених під час проведення будівельних робіт на вул. О. Кольберга, 8", передає журналістка Гал-інфо.

Усі члени виконкому проголосували за надання дозволу на відключення від мережі центрального опалення і влаштування індивідуальних систем опалення у квартирах

  • №№ 4, 7-А, 8, 9 будинку № 5 на вул. Я. Стецька.
  • №№ 7, 12 будинку № 6 на вул. О. Фредра.

Зокрема виконавчий комітет вирішив щодо вул. Стецька:

1. Затвердити висновки постійно діючої міжвідомчої комісії з розгляду питань, пов’язаних з відключенням споживачів від мереж центрального опалення і гарячого водопостачання, при виконкомі Львівської міської ради (§ 3 протоколу від 22.11.2018 № 9 та § 17 протоколу від 03.01.2020 № 1).

2. Дозволити співвласникам квартир №№ 4, 7-А, 8, 9 будинку № 5 на вул. Я. Стецька відключення від мережі центрального опалення і влаштування індивідуальних систем опалення з ліквідацією існуючого стояка.

3. Співвласникам квартир №№ 4, 7-А, 8, 9 будинку № 5 на вул. Я. Стецька у встановленому порядку:

3.1. Під наглядом балансоутримувача (власника) будинку і теплопостачального підприємства забезпечити у міжопалювальний період відключення квартир №№ 4, 7-А, 8, 9 будинку № 5 на вул. Я. Стецька від мережі центрального опалення, про що скласти відповідний акт.

3.2. Влаштувати індивідуальні системи опалення у квартирах №№ 4, 7-А, 8, 9 будинку № 5 на вул. Я. Стецька та здати їх в експлуатацію.

4. Встановити, що всі роботи виконуються за кошти співвласників квартир №№ 4, 7-А, 8, 9 будинку № 5 на вул. Я. Стецька. 5. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань житлово-комунального господарства. 

Зокрема виконавчий комітет вирішив щодо вул. Фредра​:

1. Затвердити висновки постійно діючої міжвідомчої комісії з розгляду питань, пов’язаних з відключенням споживачів від мереж центрального опалення і гарячого водопостачання, при виконкомі Львівської міської ради (§ 4 протоколу від 20.02.2019 № 1 та § 19 протоколу від 03.01.2020 № 1).

2. Дозволити власникам квартир №№ 7, 12 будинку № 6 на вул. О. Фредра відключення від мережі центрального опалення і влаштування індивідуальних систем опалення з ліквідацією існуючого стояка.

3. Власникам квартир №№ 7, 12 будинку № 6 на вул. О. Фредра у встановленому порядку:

3.1. Під наглядом балансоутримувача (власника) будинку і теплопостачального підприємства забезпечити у міжопалювальний період відключення квартир №№ 7, 12 будинку № 6 на вул. Фредра від мережі центрального опалення, про що скласти відповідний акт.

3.2. Влаштувати індивідуальні системи опалення у квартирах №№ 7, 12 будинку № 6 на вул. О. Фредра та здати їх в експлуатацію.

4. Встановити, що всі роботи виконуються за кошти власників квартир №№ 7, 12 будинку № 6 на вул. О. Фредра.

5. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань житлово-комунального господарства. 

У Львові виконком проголосував про виділення коштів учасникам АТО-ООС

На Голосківському цвинтарі перепоховають тлінні останки з вул. Кольберта

Львів'янам, які мешкають на вул. Стецька та Фредра, дозволили зробити індивідуальне опалення

Львівський виконком засумнівався, чи дозволяти надбудову на вул. Героїв УПА, 73

Виконком ЛМР вніс зміни до міського бюджету Львова на 2020 рік

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ