Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові викрили інтернет-магазин підробок

Під виглядом оригіналу продавали дешеві підробки – на лаві підсудних власники фейкового інтернет-магазину.

За процесуального керівництва Галицької окружної прокуратури міста Львова та Львівської обласної прокуратури завершено досудове розслідування та скеровано до суду обвинувальний акт стосовно трьох членів організованої групи за фактами шахрайства (ч. 4 ст. 190 КК України).

Слідством встановлено, що обвинувачені створили інтернет-магазин в соціальній мережі «Instagram». Він спеціалізувався на продажі ніби-то оригінальної продукції безпровідникових навушників відомого американського бренду. При цьому пропонуючи ціну нижче ринкової.

Фігуранти приймали замовлення лише за передоплатою. Після перерахунку коштів, відправляли своїм клієнтам підроблений дешевий аналог.

Коли потерпілі отримували і виявляли підробку, вони одразу зверталися до інтернет-продавців, щодо повернення коштів. Однак, їх сторінку блокували або пересилали їм взамін такий же неякісний товар.

Задокументовано, що таким чином фігуранти ввели в оману 8 осіб.

Досудове розслідування здійснювали слідчі Львівського районного управління поліції № 1 Головного управління Національної поліції у Львівській області, за оперативного супроводу ДКП НП України.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ