Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові викрито міжнародну групу наркоторговців

У Львові виявлено три випадки збуту наркотичних засобів за кілька останніх днів. Зокрема, 27 вересня УБОЗом в ході проведених оперативно-розшукових заходів за матеріалами, що надійшли вiд правоохоронних органів Республіки Польща, встановлено, що в лютому 2001 року громадянин України 1964 року народження, львів’янин, раніше судимий, непрацюючий, будучи учасником організованої злочинної групи з міжнародними зв'язками, до складу якої входили: житель Рiвного, непрацюючий, раніше судимий, львів’янин, непрацюючий, та громадянин Республіки Польща, непрацюючий, які збули  невстановленим громадянам Республіки Польща 1 кг амфетамiну.

Цього ж дня Залізничним РВ на вул. Залізничній, затриманий 1968 року народження, житель Перемишлянськогорайону, непрацюючий, який збув 300 грамів макової соломки жителю Золочівського району.
Шевченківський РВ в ході розслідування кримінальної справи встановлено, що 14 липня, непрацюючий, 1974 року народження, неподалік  однієї з СШ незаконно збув 1 см куб. опію за 15 грн.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ