Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові виставлять на продаж останню ділянку у промзоні "Сигнівка"

Львів готується до чергового земельного аукціону. На продаж виставляють ділянку площею 15 га у промзоні "Сигнівка".

Про це інформує Департамент містобудування ЛМР.

Це остання земельна ділянка, яку буде продано в межах цієї промислової зони. Розташована вона на вулиці Північній (2-2), має окремий кадастровий номер та призначена під промислову забудову. У департаменті переконують, що вона має якісну інфраструктуру, яка потрібна для ведення успішного бізнесу.

Станом на сьогодні до промзони "Сигнівка" підвели всі інженерні мережі: газ, електрику, воду, збудовано електричну підстанцію та встановлено нові електроопори на вулиці, яка веде до району. 

"Політика міста - не просто продати землю, а створити сприятливі умови, аби промрайон запрацював на повну потужність. І у час війни, коли Львів став одним із головних тилів країни, такий підхід міста вже показав свої переваги", – зазначає начальник управління земельних ресурсів ЛМР Сергій Коровайник.

Сьогодні у Львові аналогів "Сигнівці" немає, адже це найбільша промислова зона міста, де вже успішно працюють підприємства. А поруч, на сусідніх 15 га, буде створено муніципальний індустріальний парк (див. на карті). Рішення про його створення минулого тижня ухвалила Львівська міська рада.

Стартова ціна лоту - 87 млн 464 тис. 920 грн.

Аукціон відбудеться 5 серпня. Заявки прийматимуть до 20:00 4 серпня. Інформація особливо має бути цікава бізнесу, який через війну переїжджає на захід України.

Детальніше про ділянку – https://prozorro.sale/auction/LSE001-UA-20220705-06921

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ