Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові вивчають структуру СОТ і проблему приєднання України

З 3 по 8 вересня на факультеті міжнародних відносин Львівського національного університету ім. Івана Франка проходить навчально-практична академія „СОТ і проблема приєднання України”.
 Участь у семінарі візьмуть державні службовці, представники бізнесу, громадські організації, юристи та адвокати із Західного регіону України: Львівської, Тернопільської та Івано-Франківської областей. Мета академії – ознайомити практикуючих працівників із особливостями і наслідками для України після вступу в СОТ.
 Як повідомив „Гал-info” заступник декана факультету міжнародних відносин Михайло Микієвич, учасники семінару ознайомляться із структурою СОТ, правовими аспектами вступу в цю організацію, аспектами функціонування, принципами Світової організації торгівлі тощо. „Ми розглядатимемо всі аспекти, пов’язані із врегулюванням міжнародної торгівлі в рамках СОТ,” - сказав  Михайло Микієвич.
 Організаторами семінару виступили факультет міжнародних відносин Львівського національного університету ім. Івана Франка та Центр торговельної політики і права (Оттава, Канада).
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ