Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові визначено шість місць для паркування транспорту на час святкування ювілею міста

Міська влада визначила шість місць паркування транспорту на період святкування 750-річчя Львова – про це сьогодні, 28 вересня, під час прес-конференції повідомив начальник служби дорожнього нагляду управління обласної ДАІ Іван Слюзар.
На цих парковках передбачено достатньо місць, щоб могли припаркуватися як гості, так і мешканці міста. Стоянка у цих місцях буде безкоштовною, а з метою забезпечення безпеки автомобілів буде виставлено охорону і там чергуватимуть працівники ДАІ. Окрему стоянку автотранспорту прередбачено для VIP-персон – це майданчик перед ЛОДА. Решта учасників святкування, як повідомив Іван Слюзар, зможуть припаркуватись на розі вулиць Ярошенка-Клепарівської-Батуринської, в районі готелю «Власта», а також на вулиці Стрийській в районі ДПА у Львівській області.
Крім цього, під стоянки буде задіяно кілька майданчиків на вулиці Зеленій біля стадіону Україна. Також припаркувати своє авто, за словами працівника ДАІ, можна буде вздовж тротуарів на вулицях, на яких не буде перекритор рух, але лише з одного боку.
Як зазначив Іван Слюзар, на дорогах міжнародного значення, зокрема трасі Київ – Чоп поставлять тимчасові дорожні знаки, на яких буде зазначено місця, відведені для стоянок. На всіх дорогах при в’їзді до Львова будуть виставлені пости ДАІ, які роздаватимуть приїжджим карту, випущену до 750-річчя Львова, в якій є інформація про всі заходи до святкування ювілею та інформація про місця, відведені для парковок, а також номери телефонів, за якими можна буде звертатися в разі виникнення будь-яких незручностей.
На час святкування 750-річчя Львова, як запевнив Іван Слюзар, світлофори працюватимуть у звичному режимі, окрім місць слідування офіційних гостей. На цих вулицях, зокрема на вулиці Люблінській, на час руху VIP-персон буде тимчасово перекрито транспортний рух, а світлофори працюватимуть у режимі жовтого світла. На святкування 750-річчя Львова буде задіяно приблизно 350 працівників ДАІ. Як повідомив Іван Слюзар, прибудуть працівники з інших областей – Івано-Франківської, Тернопільської, Закарпатської.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ