Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові з дітками військових провели майстер-класи

На запрошення активістів Обласної спілки соціального захисту бійців АТО та сімей загиблих, громадської організації «Розвиток Громади» та громадського фонду «Патріот» діти військових відвідали у Львові концерт та ряд майстер-класів, на яких із задоволенням зайнялися творчістю. Повідомив прес-центр Повітряного командування "Захід".

Корали та намиста, браслети та кульчики власного виробництва прикрасили дівчат. Заняття знайшлося й для хлопчиків: чи то машина, чи симпатичний жук з валяної вовни вийшов у наймолодшого відвідувача майстер-класу. Під керівництвом талановитих майстринь всі впоралися і більш дорослі і малеча.

Творили, підспівували Дзі-Дзьо, пританцьовували під виступи дитячих колективів Львову. Де хто відразу з майстер класу біг до сцени виступати. Настрій серед творців панував грандіозний. А на завершення заходу юні гості Свята Вишиванки отримали можливість першими скуштувати рекордного торта, що вразив світ своїми розмірами та орнаментом, з чим і потрапив до кніги Гінеса. Доки батьки захищають Україну, малеча долучилася до джерел народних традицій та позитивно провела час.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ