Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові за свавілля у новій схемі руху транспорту звільнять чотирьох водіїв

Від сьогодні львівське міське управління транспорту та зв’язку розпочало перевірку роботи нових автобусних маршрутів. «Сьогодні, зокрема, вже заактували маршрути № 33, 12, 21, 5», – повідомив сьогодні, 4 січня, заступник начальника управління транспорту та зв’язку Львівської міської ради Андрій Білоус.

«Водії не дотримуються схеми руху. Ми стикнулися з повним невіглаством та свавіллям. В нас водії почали вирішувати, якою дорогою краще їхати. Навіть не керівники підприємства, а, власне, водії. За складеними чотирма актами ми хочемо, щоб завтра цих водіїв було звільнено», – додав Андрій Білоус.

За його словами, проштрафилися всі перевізники без виключення. «Заактовані всі 4 перевізники та 5-й, який є тимчасовим», – наголосив Андрій Білоус.

Також він додав, що перевізникам дали вказівку знищити всі нововведення водіїв – дописування ручкою на картонках та заклеювання на нових трафаретах деяких вулиць.

Крім того, подяку львів’янам за активну допомогу у фіксуванні порушень та надані пропозиції висловив начальник управління транспорту та зв’язку Львівської міської ради Микола Жук. «На вимогу городян додано ще декілька експериментальних маршрутів, які працюватимуть 3 місяці. Далі побачимо, наскільки ефективними вони будуть. На підставі надісланого відео ми також будемо актувати порушників та спільно з перевізниками ліквідовувати недоліки», – додав він.

«До нас на пошту надійшло десь близько 10 відео. Зокрема, навіть про безкоштовний проїзд. І всі ці водії будуть покарані», – заявив Андрій Білоус.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ