Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові запрацював контакт-центр для людей у складних життєвих обставинах

У Львові запрацював контакт-центр для людей у складних життєвих обставинах: як отримати допомогу.

Мешканці Львівської громади, які опинилися у складних життєвих обставинах і потребують допомоги фахівців, можуть зателефонувати на єдиний номер центру соціальних послуг «Джерело»: 0974002288. Також можна самому прийти до контакт-центру, що діє на проспекті Червоної Калини, 66 (будівля Сихівської районної адміністрації). 

Якщо ви – літня людина і потребуєте допомоги, або знаєте тих, кому потрібна підтримка, якщо у вас чи ваших знайомих є дитина з групи ризику (має певні проблеми у навчанні, спілкуванні та вихованні), якщо вам відомо про батьків, які не справляються зі своїми обов'язками, якщо ви бачите домашнє насильство чи страждаєте від нього, якщо на вулиці ви проходите повз бездомну людину – звертайтеся до контакт-центру чи просто поділіться з іншими єдиним номером телефону. 

У разі, якщо існує небезпека для вашого фізичного чи емоційного здоров'я, соціальні фахівці нададуть кризову допомогу або поінформують про інші можливості отримання послуг у громаді. 

«Іноді достатньо просто зателефонувати. Небайдужість кожного з нас може стати важливою для порятунку тих, хто поруч. У складних ситуаціях люди часто не знають, куди звертатися. Особливо ж через війну мешканці залишаються наодинці зі своїми труднощами. 

Ось нещодавно нам повідомили, що у хостелі зупинилася жінка з чотирма дітьми – вони кілька днів нічого не їли та не мали коштів, щоб повернутися додому, або зателефонував 93-річний дідусь, якому потрібна послуга догляду вдома. Наші фахівці відразу допомогли і сім'ї, і чоловіку. Тож якщо ви чи ваші близькі опинилися у скруті, менеджери нашого контакт-центру розкажуть, які послуги ви можете отримати в "Джерелі" чи скерують до інших потрібних установ. Рішення будемо шукати у кожному індивідуальному випадку», – зазначає директорка центру соціальних послуг «Джерело» Зореслава Люльчак. 

За її словами, контакт-центр має на меті стати надійною опорою для тих, хто потребує підтримки у найскладніші періоди свого життя. Тут готові поінформувати мешканців та надати супровід у вирішенні проблем, скерувати до відповідних установ, допомогти в отриманні соціальних послуг. 

Нагадуємо, контакт-центр для людей у складних життєвих обставинах розташований у Львові на просп. Червоної Калини, 66 (у будівлі Сихівської районної адміністрації). Відвідувачі можуть отримати допомогу за телефонами: 0974002288, 0322362288 (система гарантує анонімність для кожного звернення), чи прийти особисто. Звертатися до контакт-центру можна упродовж робочого дня, з 08:00 до 17:00 год. 

Більше про те, як та кому допомагає центр соціальних послуг «Джерело», можна дізнатися на сайті, а також на сторінках у Facebook та Instagram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ