Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові запровадять промоційний абонемент на електротранспорт

Сьогодні, 3 вересня, виконавчий комітет ЛМР розгляне рішення щодо впровадження у межах Європейського тижня мобільності промоційного єдиного тижневого абонемента на прокат електросамоката, велосипеда та проїзд громадським електричним транспортом.

фото - Сергій Бобра, Гал-Інфо

Як зазначено в проекті рішення, у межах Європейського тижня мобільності, який буде проведено з 16 по 22 вересня 2020 року у понад 2000 міст Європи, заохочуючи впроваджувати та підтримувати сталий розвиток транспорту і спонукаючи мешканців спробувати альтернативні види пересування, які спрямовані на поліпшення стану довкілля та умов життя, виконавчий комітет пропонує встановити ціну промоційного єдиного тижневого абонемента (прокат електросамоката, велосипеда та проїзд громадським електричним транспортом) в сумі 125 грн.

Львівське комунальне підприємство “Львівелектротранс“ планує укласти тристоронній договір з ТзОВ “Е-ВІНГС“ , який надає послуги з прокату електросамокатів, та ТзОВ “Некстбайк“, що надає послуги з прокату велосипедів.

Прибуток планують розподілити так: 70 % – ЛКП “Львівелектротранс“, 15 % – ТзОВ “Е-ВІНГС“ та 15 % – ТзОВ “Некстбайк“.

Тобто зі 125 грн “Некстбайк” та “Е-ВІНГС” отримуватимуть по 18 грн 75 коп. 

Така ініціатива спрямована на підтримку сталого розвитку транспорту і альтернативних видів пересування, які спрямовані на поліпшення стану довкілля та умов життя.

Додамо, що у компанії “Некстбайк” місячний абонемент коштує 250 грн. А ось у “Е-ВІНГС” є тільки абонементи на день, вартістю 300 грн, та на тиждень, який обійдеться у 1800 грн. Також у “Е-ВІНГС” повідомили, що впроваджувати інші абонементи вони поки що не планують.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ