Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові зареєстрували петицію про запуск великих автобусів до смт. Брюховичі

Львів’яни зареєстрували петицію про запуск великих комунальних автобусів до смт. Брюховичі. Станом на 26 вересня її підписали 308 мешканців з 500 необхідних. До кінця збору підписів залишається ще 49 днів. Пише Твоє Місто.

«Більшість автобусів, що обслуговують машрути №8 та № 22 - це автобуси середнього класу Богдан А092, які взагалі не пристосовані для перевезень пасажирів у міському режимі», – пише авторка петиції Ярина Остапик.

Вона зазначає, що кількість пасажирів значно перевищує можливості перевезення тією кількістю автобусів, які щодня виходять на маршрут.

«При максимальній пасажиромісткості автобусів Богдан А092 43 особи, у години пік та на вихідні автобуси вказаного маршруту постійно перевозять 55-60, а нерідко і більше 60 чоловік, а крики пасажирів про притиснуті дверима руки та ноги для водіїв маршруту звична річ», – зазначає авторка.

Вона пропонує пустити на маршрут комунальні автобуси великої пасажиромісткості, що дозволить покращити транспортне сполучення селища зі Львовом, а також сприятиме зменшенню соціальної напруги, коли водії часто не зупиняються на зупинках перед людьми пенсійного віку.

Також великі автобуси покращать доступність для маломобільних груп населення смт. Брюховичі з медичними закладами Львова.   

Твоє Місто

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ