Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові завершують будівництво житла для вагітних переселенок: що відомо

Будівництво житла для вагітних-жінок переселенок у Львові активно триває. У департаменті містобудування ЛМР зазначають, що будинки фактично уже зведені, підрядник завершує внутрішні та зовнішні роботи. Відтак вже цього місяця там мають заселитися перші мешканки.
фото - пресслужба ЛМР

"На завершальній стадії також роботи з благоустрою. Територію навколо будинків розчистили, прокладають доріжки, запроєктували місця під дитячий та спортивний майданчики, розчищене озеро потроху наповнюється водою. За задумом міста, тут буде рекреаційна зона, де зможуть комфортно відпочивати не тільки жінки, які житимуть у будинках, а й місцеві мешканці", - зазначають у департаменті містобудування ЛМР.

Нагадаємо, будинки для вагітних переселенок, які знайшли тимчасовий прихисток у Львові, зводять за проєктом львівських архітекторів. Загальна площа двох будинків – понад тисячу квадратних метрів. У кожному – будуть створені всі необхідні умови для комфортного проживання вагітних жінок, які мають статус ВПО. Роботи фінансує Товариство Червоного Хреста.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ