Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Культура

У Львові завершився проект «Обери музей свого настрою»

У Львові завершився проект «Обери музей свого настрою», який тривав з 19 травня до 24 червня. У рамках проекту музеї нашого міста відвідали понад 1500 осіб. Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Нагадаємо, що кількість музеїв-учасників проекту – 35. Основною ідеєю проекту було відвідати музеї за принципом «один день – один музей», тож кожний заклад мав свою окрему цікаву програму для різної вікової категорії.

«Цей проект – це хороший приклад того, що  музеї нашого міста покроково  рухаються вперед, адже зараз у музеях можна не тільки пасивно знайомитись із експозицією. Для відвідувачів проводяться майстер-класи, театралізовані екскурсії та дійства, літературно-мистецькі заходи, мультимедійні тематичні лекції від науковців та лекторів України, а також  концерти. Сподіваємось, що цей проект стане хорошою традицією нашого міста, присвяченою до Міжнародного дня музеїв та спрямованою на їх популяризацію», - зазначають організатори.

Під час проекту серед активних учасників, які в рамках проекту зробили селфі на фоні улюбленого експонату з музею та  опублікували фото на своїй сторінці в соціальних мережах Facebook чи Instagram із хеш-теґом #МузеямиЛьвова, розігрувались подарунки, серед яких: квитки на екскурсії по місту, одноденні тури Львовом та Львівщиною, запрошення на театральні вистави, у розважальні центри, на майстер-класи, а також цікаві книги від львівського видавництва.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ