Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн

У Львові здійснено провокацію проти керівника міської організації партії «НАШ КРАЙ», - офіційно

Політична партія «НАШ КРАЙ» розцінює факт вибух у дворі приватного будинку голови Львівської міської організації політичної партії «НАШ КРАЙ», кандидата на посаду Львівського міського голови на місцевих виборах у 2015 році Олега Баляша. як залякування представника політичної сили та боротьбу з тими, хто складає реальну конкуренцію діючій владі.

Про це сказано в офіційному повідомленні, яке з’явилось на офіційному сайті партії «НАШ КРАЙ».   

Зокрема, у повідомленні сказано: «У понеділок, 26 січня, стався вибух у дворі приватного будинку (Франківський район міста Львова) голови Львівської міської організації політичної партії «НАШ КРАЙ», кандидата на посаду Львівського міського голови на місцевих виборах у 2015 році, Олега Баляша.

За попередніми даними, вибух стався через пакет, який підкинули під причеп автомобіля Олега Баляша, припаркованого біля його будинку. Жертв та постраждалих немає.
Політична партія «НАШ КРАЙ» розцінює це як залякування представника політичної сили та боротьбу з тими, хто складає реальну конкуренцію діючій владі. Ці методи досі використовуються у державі, яка позиціонує себе європейською країною, де має існувати плюралізм думок і кожний громадянин, незалежно від своїх політичних поглядів, повинен відчувати себе у безпеці.

Наразі з даного інциденту триває слідство. Центральний виконавчий комітет політичної партії «НАШ КРАЙ» тримає ситуацію під контролем та вимагає об’єктивного розслідування й законного покарання тих, хто вчиняє залякування представників політичних сил».

Сам Олег Баляш у коментарі Гал-інфо зазначив, що він сподівається на об’єктивне і швидке розслідування цього інциденту. Водночас він наголосив, що виступає категорично проти використання таких насильницьких методів чи то в політичній боротьбі, чи то в політичному піарі.  

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ