Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові здійснюють заходи соціального патрулювання

Як повідомили Гал-інфо в прес-службі Львівської міської ради, у Центрі обліку та нічного перебування бездомних осіб із 2008 року функціонує служба соціального патрулювання.

Соціальні працівники Центру тричі на тиждень здійснюють заходи соціального патрулювання на автомобільному транспорті за визначеними маршрутами, які охоплюють місця найбільшого скупчення безпритульних осіб.

У випадку отримання Центром інформації за телефоном «Гарячої лінії» Центру 233-10-49 або 233-14-79 щодо перебування на вулиці безпритульних осіб, здійснюється виїзд бригади соціального патрулювання за вказаною адресою. Виявленій бригадою соціального патрулювання бездомній чи безпритульній особі надається повний обсяг інформаційних та консультаційних послуг щодо отримання гарячого харчування і теплого одягу, влаштування у відділення нічного перебування Центру. У випадку виявлення на вулиці або в іншому місці бездомної особи, яка не може самостійно пересуватися з будь-якої причини (інвалід, хворий, поранений, у стані алкогольного або наркотичного сп'яніння), і якщо такий стан загрожує його життю або безпеці оточуючих, здійснюється виклик бригади екстреної (швидкої) медичної допомоги. Медичний персонал бригади екстреної (швидкої) медичної допомоги зобов'язаний надати медичну допомогу та, за необхідності, доставити бездомну особу в стаціонарне відділення.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ