Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові змінили порядок в’їзду транспорту до центральної пішохідної зони

Відповідно до рішення виконавчого комітету ЛМР, внесено зміни у Положення про порядок в’їзду транспортних засобів у пішохідну зону центральної частини Львова, обмеженої пр. Свободи, пл. Торговою, пл. Данила Галицького, вул. Підвальною, вул. Валовою, пл. А. Міцкевича.
фото - пресслужба ЛМР

Про це інформує пресслужба ЛМР.

Як пояснив заступник начальника управління безпеки міста Юрій Дякович, за перше порушення правил в’їзду у пішохідну зону водіям залишатимуть попередження. Якщо ж порушення зафіксують вдруге, то водію можуть виписати штраф і розглядатимуть питання щодо блокування дії перепустки терміном на 30 днів.

«У разі стоянки, зупинки у пішохідній зоні на площі Ринок або іншого повторного порушення дія перепустки буде призупинена. Відповідне рішення прийматиме ЛКП «Ратуша-сервіс». Попереджати водіїв про блокування їхніх карток ми не будемо. Вони це зрозуміють, коли при в’їзді у пішохідну зону болард перед їхньою автівкою не опуститься», - зазначив Юрій Дякович.

За його словами, найбільше порушень у пішохідній зону фіксують серед водіїв транспортних засобів, які обслуговують підприємства та заклади, які працюють на території пішохідної зони.

«Здебільшого порушення полягають в тому, що водії цих авто залишають пішохідну зону після 10:00 год.», - уточнив Юрій Дякович.

Інспектори з паркування управління безпеки міста в середньому за один день фіксують 4-5 порушень щодо в’їзду у пішохідну зону центральної частини міста, а в місяць виносять близько 10 постанов про накладення штрафу.

Попередження про порушення правил в’їзду у пішохідну зону водіям залишатимуть вже наприкінці цього тижня.

Поновлення дії призупиненої перепустки може розглядати робоча група для вирішення питань, пов’язаних з в’їздом транспортних засобів у пішохідну зону центральної частини Львова, на підставі звернення особи, поданого через ЦНАП на ім’я керівника робочої групи.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ