Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові знімають єгипетський бойовик

Міський голова Львова Андрій Садовий своїм розпорядженням дав дозвіл  на проведення у Львові зйомок художнього фільму. Кінозйомки єгипетської стрічки з робочою назвою “Заручник” проходили на вулиці Театральній в районі “Вернісажу”. Сьогодні, згідно з графіком,  знімальна група працює на вулиці Вірменській, завтра – у Палаці Потоцьких, післязавтра – в Оперному театрі. На 13-те, 14-те та 15-те серпня заплановано зйомки в Олеському замку. Повідомили в прес-службі Львівської міськради.

       За жанром, це сучасний єгипетський бойовик з насиченим та заплутаним сюжетом. Акторську групу складають виключно єгиптяни, а до знімальної групи входить і київська кінокомпанія “Аномалія фільм”. 
       За словами директора ПП “Творче об’єднання “ЛЕВ”, яке організовує зйомки у Львові, Наталі Полоскової, Львів  вибрали через його унікальність – “це місто контрастів, тут можна знайти частинку Італії, Чехії, Польщі... А такої бруківки, як у Львові, нема в жодному іншому місті України”.
Головний спеціаліст сектору туризму управління економіки Львівської міської ради Галина Гриник каже, що проведення кінозйомок слід розглядати як туристично  привабливий захід, адже на широких екранах з’являться  краєвиди Львова.   
Нагадаємо, що у Львові знімали фільми “ Помаранчеве небо” , “Багряний колір снігопаду” і два рекламні ролики – для компанії “Київстар” та пива “Оболонь”.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ