Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові зробили ставку на масштабні заходи

У Львові триває конкурс заходів у галузімолодіжної політики, фізичної культури і спорту на 2012 рік. Відтак, до 3 лютого громадські організації, спортивні клуби та федерації мають змогу податися на співфінансування заходів з міського бюджету, повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

«Управлінням молоді, сім’ї та спорту оголосило конкурс для молодіжних громадських організацій та спортивних клубів і федерацій на 2012 рік. Конкурс був оголошений наступного дня після прийняття ухвали про бюджет міста.

Це дало нам можливість бути впевненими, що кошти на проведення заходів в міському бюджеті будуть передбачені, і зорієнтувало нас, на які саме суми ми можемо орієнтуватися.Це було важливо ще й для того, щоб ми не давали громадським організаціям обіцянок, які через брак коштів у бюджеті так і залишаться обіцянками. Тому ми чекали прийняття бюджету і вже відтак оголосили цей конкурс. Тепер ми чекаємо до 3 лютого пропозицій на проведення заходів.

Минулого року в нас було близько 30 громадських молодіжних організацій, які отримали співфінансування з міського бюджету, і близько 40 спортивних клубів та федерацій.

Цьогоріч при відборі заходів на співфінансування ми орієнтуватимемося на масштабні заходи загальноміського рівня, які матимуть більший ефект, залучаючи більшу кількість задіяних та глядачів. Це є спільна позиція управління та депутатського корпусу. Утім, це аж ніяк не означає, що ми не приділятимемо увагу добрим ініціативам квартального чи районного значення, які матимуть перспективу розростися і стати окремимявищем у молодіжному чи спортивному житті міста», - сказала начальник управлінням молоді, сім’ї та спорту Наталка Федорович.

«Усю інформацію про вимоги до заходів, перелік необхідних до подання документів, а також форми, які слід заповнювати, і через єдине вікно надсилати в управління молоді, сім’ї та спорту,можна знайти на сайті Львівської міської ради www.city-adm.lviv.ua», - наголосив начальник відділу фізичної культури і спорту Віктор Степанюк.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ