Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові з’явилося дешеве молоко від Тимошенко

У Львові з’явилося дешеве молоко – від Тимошенко. Так, на Сихові в районі ринку Шувар сучасні молоковози з написом «Програма прем’єр-міністра Юлії Тимошенко» от уже вчетверте підвозять молоко з Буського району Львівщини за ціною 5,25 грн/літр. Водночас у львівських магазинах найпопулярніше молоко коштує 6,60 грн. Про це повідомив кореспондент Гал-інфо.

Як розповів продавець молока, доброзичливий хлопець у чистому білому халаті, машина приїжджає, як правило, по обіді і торгує до вечора. Є пластикова тара, але її недостатньо. Через помірну ціну молоко користується попитом - люди беруть не менше як два літри.

Разом з тим продавцеві доводиться не солодко, бо до машини часто підходять активні пенсіонери, яким прізвище Тимошенко на корпусі авто відверто муляє око. «Жіночко, не беріть це молоко» – «Чого б це?» – «Бо воно від Тимошенко» – «Та й що. Дешеве і добре. Що ще треба?» – «Не беріть, це ж чистої води агітація» – «Дайте спокій. Хай агітація. Мені все одно», – свідком такої розмови став кореспондент Гал-інфо. Оборонятися від недоброзичливців продавцю допомагає водій.

Нагадаємо, у грудні молоко на Львівщині подорожчало майже на 50%.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ