Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У лютому у Львівській міській раді розпочнеться новий курс навчання для молодих підприємців

У лютому у Львівській міській раді розпочнеться новий курс навчань для молодих підприємців. Навчання проходить в рамках «Школи підприємницької діяльності». Нагадаємо, в місті вже завершився перший курс тренінгів із розвитку підприємницьких навиків, де навчалось близько 400 львів’ян. До слова, тренінги із розвитку підприємницьких навиків є безкоштовними.

 

Як повідомила керівник відділу економічного розвитку Львівської міської ради Вікторія Довжик, такі тренінги проходять при Львівській міській раді для всіх охочих розпочати свою справу та для підприємців-початківців у межах міської Програми сприяння розвитку підприємництва у Львові на 2009-2010 роки.

 

«Навчальний курс охоплює все, що необхідно знати молодому підприємцю, починаючи з логістики започаткування приватної справи і до бухгалтерського обліку, маркетингових досліджень тощо», – розповіла Вікторія Довжик.

 

Курси із розвитку підприємницьких навиків триватимуть 12 місяців. Усі охочі можуть зголошуватися у відділ економічного розвитку ЛМР за тел.: 297 57 64. Більше інформації на сайті Львівської міської ради www.city-adm.lviv.ua у рубриці «Економіка».

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ