Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У мерії представники громадських організацій обговорювали з владою тарифну політику

Сьогодні, 25 січня, у мерії відбулася зустріч представників громадських організацій з першим заступником міського голови Олегом Синюткою. Під час зустрічі виникли питання щодо тарифів на воду та плати за утримання прибудинкових територій.
Представник Громадського форуму Львова Теодор Дяків заявив, що ГФЛ звернуся до Європейського суду з прав людини щодо виконання міською радою рішень судів, які визнали недійсним тариф на водопостачання у розмірі 1,57 гривень, який був чинним півтора року.
Крім того, учасники обговорення наголосили на тому, що міські комунальні підприємств, зокрема, „Львівводоканал”, повинні отримувати з міського бюджету компенсації різниці між тарифом і собівартість виробленої послуги.
Перший заступник мера Олег Синютка заявив, що мешканці міста повинні платити за тепло, воду та інші комунальні послуги стільки, скільки вони коштують, а для тих категорій громадян, які не можуть платити за них сповна, у міському бюджеті закладена сума на адресну допомогу у розмірі 14 мільйонів гривень.
Представники громадських організацій наголосили також, що хотіли б обговорити питання тарифів безпосередньо з міським головою, і попросили призначити їм зустріч на вівторок.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ