Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У мерії презентували дослідження територіальних медичних об’єднань

фото - пресслужба ЛМР
фото - пресслужба ЛМР
фото - пресслужба ЛМР
фото - пресслужба ЛМР
фото - пресслужба ЛМР
фото - пресслужба ЛМР
1/3
Цієї осені незалежна компанія Be-It Health & Social Impact провела глибинний аналіз 9 медичних закладів, які об’єднані в територіальні медичні об’єднання. Проаналізували фінансовий стан лікарень, управлінські спроможності та якість медичних послуг. Результати цих досліджень публічно представили сьогодні у стінах мерії

Про це інформує пресслужба ЛМР.

«Це важливий проєкт. Злиття медичних закладів зараз відбувається в усіх країнах. Адже змінюються потреби людей, відповідно повинен змінюватися лікарняний сервіс. В Україні, як і в багатьох інших напрямках, Львів є лідером процесу. Для нас є важливою участь Львова в цьому проєкті. Адже цей досвід ми будемо узагальнювати, щоб поширювати на інші регіони України», - сказав Владислав Одринський, старший радник, керівник напрямку надання послуг в охороні здоров'я проекту USAID «Підтримка реформи охорони здоров’я».

«Львів фактично був одним з тих перших міст, які прийняли рішення, аби впровадити комплексну медичну реформу. Це насправді дуже важливий і дуже складний крок, тому що будь-яка реформа - це насправді про виклики, які щодня треба долати. Тому з нами тут сьогодні є головні лікарі, які щодень, крім того що боряться з ковідом із тими викликами, які виникають, також і провадять дуже важливі структурні зміни», - сказав перший заступник міського голови Львова Андрій Москаленко.

Зауважимо, що висновки компанії Be-It Health & Social Impact є рекомендаціями для керівників лікарень у формуванні стратегії ТМО. Дослідження виконувалося в межах проекту USAID «Підтримка реформи охорони здоров’я».

Під час презентації також відбулись відкриті обговорення щодо розвитку медицини у Львові.

Нагадаємо, у Львові триває медична реформа вторинної допомоги. Зокрема утворено три медичні об’єднання за профілем допомоги. Це допоможе лікарням підсилити роботу один одного і ефективно розвиватись, лікарі зможуть отримувати вищі заробітні плати, а мешканці – якіснішу допомогу.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ