Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У мешканців Дідилова, на подвір'я яких в'їхав ТІР з хімікатами, постійно пече в горлі, від чого важко дихати

Мешканців в селі Дідилові Кам’янка-Бузького району Львівського району, на чиє обійстя, 13 жовтня в'їхав завантажений хімікатами ТІР відчувають погіршення самопочуття. Про це сьогодні, 17 жовтня, в коментарі Гал-інфо розповів мешканець будинку Володимир Жишкович.

За його словами, члени його сім’ї (чотири особи) відчувають погіршення здоров’я.

«Постійно пече в горлі, від чого важко дихати. Сьогодні повинні приїхати лікарі для того, щоб взяти аналіз крові. Знову приїздила санстанція, відбирала проби грунту та води. Але біда в тім, що нам ніхто нічого не каже, просто мовчки роблять свою роботу і їдуть. А ми тут в незнанні живемо й далі», - зазначив Володимир Жишкович.

За його словами, до них приїздили голова Кам’янко-Бузької РДА та депутат Львівської обласної ради Ірина Сех, яка пообіцяла порушити питання аварії на сесії.

«Відшкодування за понівечене подвір’я ще не отримали. Всі чекають власника. Я телефонував до нього, і він нібито має приїхати сьогодні, але нічого від нього не чути», - розповів власник обійстя.

Він також додав, що речі водія, які випали з кабіни під час ДТП, ще й досі лежать на його подвір’ї, і їх ніхто не поспішає забрати.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ