Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У модульному містечку колишній мешканець викладає англійську за унікальною методикою

Артем Редванський, який рік прожив у модульному містечку «Маріяполіс», безоплатно навчає англійської його мешканців.

Фото: ЛМР

Про це розповіли у пресслужбі Львівської міської ради. 

Артем Редванський – уродженець села Валки, Харківської області, який через повномасштабне вторгнення був вимушений покинути дім. У свої 26 років, він є викладачем англійської, французької мов та перекладачем, також розробив унікальний підручник «Вивчи цю кляту англійську!» та метод вивчення англійської мови, який допомагає студентам навчатись легко та із задоволенням.

«Я хотів зробити книгу, яка буде максимально неформальна, тому що в школі нас вчать більш формальним речам, термінам. Це нікому вже не цікаво і тому нема інтересу до вивчення англійської мови. Я хотів зробити більш таке з ілюстраціями, з якимись смішними мемами й також поєднати з корисною інформацію. Тобто зробити так, як я хотів би, щоб вчили мене», – розповів Артем.

Книга вийшла рік тому і через свій блог, де хлопець також навчає як легко опанувати англійську, уже продав кілька сотень її екземплярів.

Артем після повномасштабного вторгнення певний період часу жив у Львові, в модульному містечку на Сихові. Власне тут він і написав свою книгу «Вивчи цю кляту англійську!». Хоч зараз він вже мешкає в Києві, вирішив приїхати до Львова і провести кілька відкритих уроків для внутрішньо переміщених українців.

«Я намагаюсь поєднувати навчання з іграми, щоб було цікаво. Як і діти, так і дорослі люблять ігри, для вивчення англійської це класно, тому що я вважаю, що англійську потрібно вчити на емоціях. Потрібно, щоб був баланс між освітою та іграми», – поділився вчитель.

Фото: ЛМР

Під час першого уроку, який тривав всього годину, діти та дорослі вивчили 50 тисяч англійських слів та спробували за допомогою смішних асоціацій запам’ятати ті слова, які суттєво відрізняються від аналогійних українських. 

Одним з учнів Артема став 15-річний Костянтин В’яльцев з Лисичанська. Хлопець близько пів року проживає в модульному містечку. Він вивчає англійську в школі, але каже, що урок Артема йому сподобався більше.

«Це перше заняття, але мені вже дуже подобається. Живе спілкування набагато краще ніж через дистанційне навчання. Так значно легше запам’ятовувати. Вже вивчив кілька нових слів, які раніше не знав, і мене це надихає вчитись далі», – каже Костянтин.



 
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ