Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

У Москві затримали лідера французької групи Space Дідьє Маруані

У Москві затримали лідера французької групи Space Дідьє Маруані та юриста Ігоря Трунова. Причиною затримання стала заява Філіпа Кіркорова про вимагання у нього грошей, повідомив адвокат російського співака. Повідомила служба BBC Україна.

Ігор Трунов і Дідьє Маруані були затримані у відділенні "Сбербанку", повідомила агенції ТАСС адвокат Людмила Айвар, яка представляє інтереси пана Трунова.

"Маруані та Трунов мали підписувати там мирову угоду зі співаком Філіпом Кіркоровим, але поліція на них уже чекала", - пояснила юрист.

Адвокат Філіпа Кіркорова Олександр Добровинський повідомив "Інтерфаксу", що затримання пов'язане з заявою пана Кіркорова до поліції про нібито вимагання у нього 1 мільйона євро.

За словами адвоката російського співака, композитор і юрист вимагали від Філіпа Кіркорова гроші за те, щоб не поширювати негативну інформацію про нього.

Водночас Людмила Айвар заявила ТАСС, що ситуація з затриманням була "спланована адвокатом Кіркорова".

Конфлікт Дідьє Маруані та Філіпа Кіркорова пов'язаний з піснею "Жорстоке кохання" ("Жестокая любовь").

Французький музикант вимагав у суді заборонити російському співаку виконувати цю композицію, адже вона, на думку Дідьє Маруані, є переробкою його пісні Symphonic Space Dream.

Він також намагався стягнути з Філіпа Кіркорова 75,3 млн рублів компенсації за порушення авторських прав і моральну шкоду, додає ТАСС.

Олександр Добровінський заявляв раніше, що жодних порушень авторських прав не було, а позов - це спроба домогтися від Філіпа Кіркорова грошей.

BBC Україна

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ